.

Home

Amerikaanse koelkasten kunt u bestellen op www.amerikaanse-frigo.be

Gaat u een nieuwe keuken laten plaatsen? Dan is een koelkast een belangrijk onderdeel. Een koelkast uitkiezen is geen alledaagse bezigheid. Denk daarom goed na over welke koelkast u het liefst wilt. Heeft u een groot gezin? Wilt u altijd kunnen genieten van een grote voorraad met koud eten en drinken? Maak dan een keuze uit de Amerikaanse koelkasten van www.ge-amerikaansekoelkasten.nl Elek Trends Nederland is opgericht in 1991 en is gespecialiseerd in de verkoop, montage en service van diverse producten waaronder de Amerikaanse koelkasten welke u op deze site kunt bekijken. Als u een keuze hebt gemaakt uit één van onze Amerikaanse koelkasten zorgen wij ervoor dat u jarenlang zorgeloos kunt genieten. Wij beschikken over een speciaal team die Amerikaanse koelkasten thuis bezorgd en deze tevens plaatst, installeert en aansluit op de waterleiding. Indien gewenst kunnen wij uw oude koelkast weer mee retour nemen. Bij www.amerikaansekoelkasten.com/home.html komt u nooit voor de verrassing te staan dat er een grote doos voor uw deur neergezet wordt, waarna u vervolgens zelf ca. 180 kg kunt verplaatsen. Wij bieden uitstekende service.

Koelruimte 

Amerikaanse koelkasten hebben een enorme koelruimte. Door toepassing van speciale technieken is de koeltemperatuur zowel onder als bovenin de koelkast gelijk. Met de instelbare luchtvochtigheid kunt u bepaalde producten nog langer in Amerikaanse koelkasten bewaren. Daarnaast heeft de vriezer een no frost techniek. Hiermee hoeft u de vriezers van Amerikaanse koelkasten nooit meer te ontdooien.

Functies

Amerikaanse koelkasten beschikken over tal van functies die andere koelkasten niet hebben. Zo hebben Amerikaanse koelkasten een twee deuren systeem waarbij aan de ene kant de vriezer te vinden is en de andere kant de koelkast. Daarnaast kunt u kiezen voor Amerikaanse koelkasten met een zogenaamde ijs dispenser. Deze kan koud water tappen, ijs blokjes maken en geschaafd ijs maken. Zo ziet u dat deze enorme Amerikaanse koelkasten naast een grote inhoudt ook nog diverse extra functies heeft.

Garantie

Als u kiest voor één van onze Amerikaanse koelkasten dan krijgt u een garantie van 5 jaar op de onderdelen van het hermetisch gesloten koelcircuit. De garantie is 2 jaar op herstellingen (onderdelen, werkuren en voorrijkosten) die te wijten zijn aan gebreken van het product. De beschikbaarheid van mechanische onderdelen is tot minstens 10 jaar na productiedatum gewaarborgd (GE levert nog onderdelen voor toestellen ouder dan 20 jaar!)

Kortom: Amerikaanse koelkasten van Elek Trends Nederland bieden u:
  • Luxe
  • Comfort
  • Goede/koude bevoorrading
  • Lange houdbaarheidsdatum producten
  • Garantie
  • Kwaliteit

Nieuws

Geen nieuwsitems beschikbaar.
Elek Trends Nederland B.V. - Bolstrastraat 8 - 4251 LK Werkendam - Tel. +31 (0) 183 503441 - Fax. 0183-504688 - E-mail: info@elektrends.nl